Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΓΚΟΥΝΤΑΝΗ ! ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ !

ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΙΑΣ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΗΣ ΓΗΡΑΙΑΣ ΚΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΛΕΥΤΑΙ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.


Αποκλειστικό - Η νέα δωρεά Γκουντάνη για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης προκάλεσε συγκίνηση!

Η διαθήκη του μακαρίτη Γκουντάνη, είναι ιδιόχειρη και σαφής. Δεν κάνει μνεία ΠΟΥΘΕΝΑ για την διαχείριση από την γυναίκα του, των καταθέσεών του για το Νοσοκομείο. Δεν αφήνει επίσης πουθενά περιθώρια να λέγονται (από τους παρατρεχάμενους της κυρά Γιαννούλας, που οργανώθηκαν αστραπιαία σε ομαδούλα ροκανίσματος δολλαρίων) όλες αυτές οι επικίνδυνες για τους ίδιους βλακείες, περί επιθυμίας του να γίνει αιμοδυναμικό στο Παναρκαδικό και άλλα τρελλά.
Την διαθήκη την έχουμε.
Και θα σας την δημοσιεύσουμε εντός των επόμενων ημερών.
Και ακόμα θα σας δημοσιεύσουμε και το Νόμο που ορίζει, πως γίνεται η διαχείριση μιας διαθήκης, με τελικό αποδέκτη ένα ΝΠΔΔ, όσο είναι εν ζωή ο ένας συγκληρονόμος.
Κοινώς, ένα ωραίο και χαρωπό παρεάκι ιλαροτραγικών παρουσιών, υποκινούμενο από μερικούς παράγοντες του Παναρκαδικού, που θα έπρεπε να έχουν κάτσει στα αυγά τους και να δουλεύουν στις κλινικές και στα γραφεία τους, αντί να δουλεύουν μια γριά γυναίκα, αποφάσισε να ξεπουπουλιάσει τις καταθέσεις του αποθανόντος, όσο είναι εν ζωή η γιαγιά, και να μην απομείνει τίποτα για κληρονομιά, καθότι από την κληρονομιά δεν βγαίνουν  οι μίζες που πέφτουν από τις ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ.
Αλλά έχουν ξεχάσει όλοι αυτοί οι χαρωποί υμνητές της γιαγιάς και της φιλανθρωπίας του γλυκού νερού, πως όταν μια διαθήκη αφορά Νομικό Πρόσωπο του Δημοσίου, πρέπει να ερμηνεύεται οπωσδήποτε από το Τμήμα Διαθηκών του Πρωτοδικείου Αθηνών, και μετά να γίνεται η οποιαδήποτε διαχείριση, από ανήψια, βαφτιστήρια, διοικητές, γραμματείς, φαρισαίους, δημοσιογράφους, μοντέλες, καλλιτέχνες, μαέστρους και λοιπούς ανυποψίαστους, αλλά απαράδεκτα συμμετοχικούς σε κόλπο γκρόσο ''φίλουσ''  της γιαγιάς που δεν ξέρει ούτε τι κάνει ούτε μέχρι που έχει δικαίωμα να κάνει με τα λεφτά του άντρα της!
Αυτά για την ώρα. Τα υπόλοιπα εν καιρώ και με αποδείξεις για να δείτε πόση είναι η βλακεία των αφελών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.