Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ - ΒΟΘΡΟΣ ΘΑΒΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΑΤΟΥΛΗ !

ΤΟ ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ ΚΑΝΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΜΟΛΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ, ΑΛΛΑ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ, ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ.

Το γνωστό ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ ΤΣΑΤΣΤΟΥΛΗ κάνει χοντρό παιχνίδι σε βάρος όλης της Αρκαδίας και της Πελοποννήσου ακόμα, με τη ρύπανση του περιβάλλοντος που προκαλεί, χωρίς ίχνος ευθύνης, αλλά κυρίως χωρίς να σέβεται ούτε νομοθεσία, ούτε πολιτεία, ούτε τους ίδιους τους πολίτες που τους ταϊζει παράνομα προϊόντα.
Για τον κύριο αυτό θα επανέλθουμε με αναλυτικά έγγραφα και άρθρα που αποδεικνύουν την διαπλοκή όλων των υπηρεσιών και των διευθύνσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, που σφυρίζουν αδιάφορα για τα εγκλήματα που διαπράττει κατά της Φύσης και των κατοίκων αλλά ανέχονται με αναισθησία, την παράνομη λειτουργία του. Οι υπεύθυνοι της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ξέρουν πάρα πολύ καλά, πως αυτό το τυροκομείο, έπρεπε να έχει σφραγιστεί από χρόνια, έχουν και αποφάσεις για αυτό, αλλά όλοι κάνουν πλάτες στον απατεώνα.
Τι γίνεται ? Πληρώνει καλά ο τύπος που το παίζει και βαρύμαγκας στην πόλη και στο χωριό?
Ο Πέτρος που κάνει τον ζόρικο στα συμβούλια, γιατί κάθεται κότα στον  ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ ?

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΥΠΑΝΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ.....


Κατά την επίσκεψή μας και βλέποντας τέτοιες εικόνες δεν περιγράφονται τα συναισθήματα που νοιώσαμε, καθώς αφροί από παρακείμενο τυροκομείο μόλυναν συνεχώς το νερό του καναλιού. Φωτογραφίες, βίντεο, ντοκουμέντα βρίσκονται στα χέρια μας καθώς και μαρτυρίες πολιτών για το συγκεκριμένο τυροκομείο. Επίσης δημόσια έγγραφα όπου καταμαρτυρούν την διαπλοκή του συγκεκριμένου επιχειρηματία και των δημοσίων υπηρεσιών εδώ και δέκα περίπου χρόνια μας δίνουν την εντύπωση ότι σκόπιμα καταστρέφουν αφ’ ενός μεν το περιβάλλον του Δαραίίκου κάμπου και του υδροφόρου ορίζοντα, αφ’ ετέρου δε τα νερά των ποταμών Τράγου, Λάδωνα, λίμνη Λάδωνα, Λούσιου, Αλφειού και τέλος του Ιονίου πελάγους. Λειτουργεί ανεξέλεγκτα ακόμα και χθες (06/03/2010) κατά την επίσκεψή μας στην περιοχή (το μαρτυρούν τα σχετικά βίντεο που έχουμε στην διάθεσή μας) χωρίς άδεια λειτουργίας (αφού του έχει αφαιρεθεί από 10/06/09, σχετ. έγγραφο), χωρίς πιστοποίηση προιόντων (αφού του έχει αφαιρεθεί από τον ΕΦΕΤ, σχετ. έγγραφο), χωρίς άδεια λειτουργίας πρατηρίου λιανικής πώλησης (δεν έβγαλε ποτέ, σχετ. έγγραφο δήμου Λεβιδίου) και πολλά άλλα έγραφα που ούτε καν λαμβάνει υπ’ όψιν του ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας, καθώς συνεχίζει απτόητος την δηλητηρίαση του τόπου. Αναρωτιόμαστε αγανακτισμένοι αν ποτέ έχει σκεφτεί ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας την καταστροφή που συντελεί στο οικοσύστημα, την μόλυνση του περιβάλλοντος, την μόλυνση του εδάφους και του υδροφόρου ορίζοντα, καθώς και στα προστατευόμενα από την ευρωπαική ένωση είδη της άγριας πανίδας, όπως είναι η βίδρα και η άγρια πέστροφα. 
Αναρωτιόμαστε αγανακτισμένοι αν ο νομός Αρκαδίας έβγαλε ποτέ έναν ευαισθητοποιημένο πολιτικό που να ασχολήθηκε ποτέ με το περιβάλλον και την πανίδα του. Αναρωτιόμαστε αν η δημόσια διοίκηση του νομού ασχολήθηκε ποτέ με τα προβλήματα του τόπου η απλά κάθεται στην καρέκλα για τον ωραίο μισθό και πέρα βρέχει.

Αναρωτιόμαστε αν οι κάτοικοι του νομού Αρκαδίας αισθάνονται περήφανοι για τα αμφιβόλου ποιότητος προιόντα που παράγει το τυροκομείο Ν. ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ η αλλιώς ΦΕΤΑ ΒΥΤΙΝΑΣ, αφού του έχουν αφαιρεθεί όλες οι άδειες λειτουργίας. 
Προκαλούμε τον κάθε ευαισθητοποιημένο δημοσιογράφο να επικοινωνήσει μαζί μας και να του καταθέσουμε όλα τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας ώστε να ξεκινήσει την δημοσιογραφική έρευνά του και να αποκαλύψει την βρωμιά που κρύβεται πίσω από όλη αυτή την ιστορία. ΕΙΜΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ μα παρ’ όλα αυτά δεν φοβάμαι να φωνάξω"ξεβρομίστε κύριοι όλους αυτούς που μόνο σκοπό έχουν να δηλητηριάζουν την γη μας το νερό μας και τα πλάσματα του Θεού" και το φωνάζω γνωρίζοντας πως θα υποστώ τις συνέπειες. 
Θα σφίξουμε με δύναμη το χέρι αυτού που θα έχει τα κότσια να ξεσκεπάσει αυτή τη βρωμιά και να καθαρίσει το περιβάλλον της Αρκαδίας και όχι μόνο, αλλά δεν νομίζω ότι θα γίνει ποτέ αυτό. Ενδεικτικά αναφέρω ότι το ίδιο ακριβώς έγγραφο η νομαρχία το έδωσε αυθημερόν ενώ η περιφέρεια αρνήθηκε να το δώσει μιλώντας για πνευματικά δικαιώματα. Και στην συνάντηση που είχαμε στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή Αρκαδίας κ. Κωνσταντινόπουλου με τον υπεύθυνο του γραφείου μπορώ να πω συγχαρητήρια στον βουλευτή που με δική του πρωτοβουλία κατεβαίνει η επιτροπή για την αξιοποίηση και ανάδειξη της λίμνης του Λάδωνα, όμως απορώ για ένα πράγμα! 
Πως θα γίνει η ανάδειξη της λίμνης όταν πέντε χιλιόμετρα πιο πρίν ένας επιχειρηματίας της Αρκαδίας ρυπαίνει
 τα νερά που πάνε στην λίμνη του Λάδωνα! Ας μου απαντήσει κάποιος! Δεν γνωρίζω με πια λογική θα ενεργήσει η επιτροπή και με πια κριτήρια θα εξετάσει την υπόθεση! Πάντως μετά την συνάντηση όλοι μας φύγαμε με αρνητικά συναισθήματα και αρνητικές σκέψεις! Να ευχαριστήσουμε και τον διευθυντή της ΔΕΗ του Λάδωνα 
που παραβρέθηκε στην συζήτηση και να του πούμε ότι οι αρνητικές μας σκέψεις υπερίσχυσαν και στο μυαλό μας σχηματίσθηκε η φράση "δεν πρόκειται να γίνει τίποτα". Μακάρι η πραγματικότητα να μας διαψεύσει και εμείς θα ζητήσουμε δημόσια συγνώμη έστω κι αν ακόμα μερικοί τόνοι αποβλήτων θα έχουν μολύνει την αρκαδική γη.
ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΜΕΙΣ
ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΦΕΤΑ ΒΥΤΙΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.