Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΟ ΒΟΣΥΝΙΩΤΕΙΟ ! ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΙ ΜΑΣΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ !

ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !

Μετά από καταγγελίες πολίτη, οι διαδικασίες της εισαγγελικής έρευνας, έχουν φτάσει στην ανάκριση.
Αυτό πληροφορηθήκαμε σήμερα και ελπίζουμε να έχει σημαντική επιτυχία, στην διαλεύκανση της υπόθεσης του κληροδοτήματος που το πτώχευσαν κάτι σαϊνια που διαχειρίστηκαν τα οικονομικά του.
Οι διοικήσεις που πέρασαν, είχαν ανεχτεί επί 20 χρόνια την ανήκουστη παρανομία, να λειτουργεί ο σταθμός χωρίς άδεια. Διότι το Βοσυνιώτειο από την ίδρυσή του, είναι βρεφονηπιακός σταθμός, για τα παιδιά των εργαζομένων μητέρων του δήμου Τρίπολης.
Τώρα που η άδεια έχει βγει, κάποιοι πληρωμένοι παπαγάλοι, λένε πως δεν πρέπει να εξακολουθήσει να λειτουργεί επειδή κοστίζει πολλά στον Δήμο Τρίπολης.
Δεν λένε όμως για το πόσα λεφτά έχουν φαγωθεί εκεί μέσα, από τις προηγούμενες διοικήσεις, που τελικά δεν έκαναν την διαχείριση, αλλά την άφηναν στα χέρια και τα κέφια της διευθύντριας του σταθμού, που δεν είχε ούτε καν πτυχίο. Και που έκανε ότι ήθελε και μπορούσε.
Κοινώς μπουρλότο. Όπου υπάρχουν λεφτά υπάρχει και βρώμικη διαχείριση.
Αλλά να δούμε τώρα που ο εισαγγελέας έχει στα χέρια του αποδεικτικά στοιχεία για το ύψος της περιουσίας του κληροδοτήματος και για τις καταθέσεις του, τι κουκιά θα βγάλει.
Περίεργοι είμαστε.
'Γιατί ακούσαμε κάτι ποσά και μας έφυγε η μαγκιά.
Ας πούμε μάθαμε για δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, από τόκους μόνο ενός εξαμήνου, και ενός από 3 τουλάχιστον γνωστούς λογαριασμούς.....
Τι άλλο να περιμένουμε ? Κάγκελο ? Μακάρι αλλά με τα λεφτά πίσω στο ίδρυμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.